Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt serwera RPG - ERMANIA

Jojekkk

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze RPG?

• Tak, zagrałbym
      2
    • Nie, nie zagrałbym
      1
    • Nie jestem pewien
      0
  2. 2. Grałeś kiedyś na serwerze RPG?

• Tak, grałem
      2
    • Nie, nie grałem
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę ze projekt by wypalił ;) . Serwerów RpG nie ma zbyt dużo wiec byś zyskał dużo ilość graczy . Może znajdź jakiegoś youtuberach to było by ich więcej.

Pomogłem ? Licze na lajka ;x

Opublikowano

ah taki RPG to nie nie zagrał bym :/ nudy wielkie nudy (a patrząc po prezentacji szukasz programistów czyli nici z ciekawych rozwiązań, choć nie zaprzeczę ze z samymi pluginami z bukkit.org można zrobić naprawdę ciekawy serwer)

- jeśli będzie naprawdę dobry system zadan (zadań , questów , wyzwań ) to z miłą checią bym zagrał ale jak narazie na to sie nie zanosi ... już lepsze są mapy pod Vanill'a niż Polskie serwery nazywające siebie RPG

<z tymi zadaniami chodzi mi głównie o to idz zabij 4 krowy , przynieś mi 4 łopaty ... nuda!!! minecraft pozawala na o wiele więcej !>

Opublikowano

@damianq20

Szukam programisty, ponieważ sam nie wyrobie - Dlatego potrzebuję dużej ekipy, żeby serwer odpalił z jak największym ogarnięciem. Wiem o tym że z Minecrafta można dużo wyciągnąć.. Do tego nie chcę odpalić serwera po 1 miesiącu prac z bugami i niedociągnięciami. Mogę go robić nawet rok ale żeby po wystartowaniu był dociągnięty tak aby każdemu grało się świetnie, duża ilość questów (Trudność Questów zależna będzie od poziomu postaci, początkowe questy będą proste aby ogarnąć wszystko dopiero kolejne będą wiele trudniejsze) i dobrze zabudowana mapa. LICZĄ SIĘ CHĘCI! Potrafię to zrobić, jednak nie sam dlatego poszukuję większego grona! Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...